Hej och välkommen som användare av Alliera.


Denna artikel tar dig igenom grundläggande användning av Alliera för att administrera passagesystem. 


Vad är Alliera och vad ska du ha det till?

På ditt företag har man beslutat att använda Alliera som är ett överordnat system till de passersystem som ni använder idag.

Det betyder att du framöver kommer använda Alliera för att göra de saker som du tidigare gjorde i passersystemet som att lägga till och spärra taggar.


En stor fördel med Alliera är att det är samma system oavsett vilket passersystem som faktiskt finns på fastigheten så du behöver inte logga in på flera olika system längre och det är i regel lättare att göra saker i Alliera än andra system.


Hur passersystemen ute i byggnaden hänger ihop med Alliera berättar Peo om i videon nedan. Den är bra för att få en förståelse i hur allt hänger ihop
Nu till användandet av Alliera.

Du har fått en inbjudan till Alliera till din email. Genom att aktivera den så kan du logga in i systemet. Alla videos tar sin utgångspunkt där.

Denna videon tar och ger dig en överblick över de vanligaste sakerna du gör i systemet. Efter den kommer flera kortare specialiserade videos som går igenom en funktion åt gången.


Det du kommer göra oftast är att söka rätt på en kortägare (en lägenhet person eller organisation).
När du väl sökt reda på en kortägare så är det vanligaste du vill göra att lägga till ett nytt kort och då gör du så här