Uppdaterat 200415

Alliera 2020.1 är validerad för funktion med följande anslutna system.

IntegrationSupporterade versioner
Aptus MultiAccess7.16 och 8.4-8.8.
ASSA ARX4.1.5 och 4.2.1-4.2.5.
ASSA Traka NyckelskåpTraka32 2,38,  TrakaWeb (testad version är 3.6 med Integration Engine 2.8.3).
Axema VAKA

3.40 till 3.64. Hantering av porttelefondata stöds endast om

"organisationsgrupper" används.

Bravida Integra 7.30. och 7.70. Mellanliggande versioner kan inte användas.
DinBox

(Aktuell version).

Electrolux
Vanderbilt EntroVanderbilt Entro 6.70.
iLOQ (S10)Iloq arbetar på att ta fram vissa väsentliga funktioner för "byt nyckel" som idag saknas i deras API.
Microsoft Active Directory

Microsoft Exchange2010 & 2013
Vanderbilt Omnis6.1-6.3SP4
Pacom Unison5.8.5 och 5.10.2 (Access Service API v1.11).
RCO R-Card M5 5.42-5.48.0.
Renz E-line(Aktuell version)
Salto ProAccess5.0 till 5.7.3.2.
Schneider Electric ProAxess4.9 (begränsat).
Stanley SSM (Niscayah)Stanley SSM (Niscayah) 7.0, 8.0, 8.1 och 9.0.
Tidomat PW32 version 8.0.

Dessutom finns stöd för ytterligare ett antal system i förhandsversion.

Alliera kräver att .Net 3.5 och .Net 4.7.2 är installerat på servern.

Även versioner som ej finns med på listan kan fungera med Alliera men ordinarie support och driftavtal gäller ej för dessa.

Nya system läggs till löpande. För att se vad som är på gång eller lägga in önskemål för framtida integrationer går du in i forumet under Feature Requests.

Alla listade system hanteras genom ett och samma gränssnitt utan att användaren behöver fundera på vilka systemen är. Inför en installation rekommenderar vi att man stämmer av med oss så att de aktuella versionsnumren på fabrikaten har full support.