Uppdaterat 2021-11-18

Alliera 2021.3 är validerad för funktion med följande anslutna system.

IntegrationSupporterade versioner
Aptus MultiAccess7.16 och 8.4-8.8.
ASSA ARX4.1.5, 4.2.1-4.3.7 samt 4.7.1.
ASSA Traka NyckelskåpTraka32 2,38,  TrakaWeb (testad version är 3.6 med Integration Engine 2.8.3).
Axema VAKA

3.72.05 till 3.87.01. Hantering av porttelefondata stöds endast om "organisationsgrupper" används.

Bravida Integra Bravida Integra 7.70 till 7.90. Äldre stöd för 7.30 finns, men är planerat att tas bort.
DinBox

(Aktuell version).

Electrolux
Vanderbilt EntroVanderbilt Entro 6.70.
iLOQ (S10, S5 och S50 (fobbar)Notera att eftersom iLoq är ett system för digitala låscylindrar och inte ett traditionellt passersystem så föreligger väsentliga skillnader i integrationens funktionalitet mellan de olika systemen.
Microsoft Active Directory

Microsoft Exchange2010 & 2013
Vanderbilt Omnis6.1-6.3SP4 Hotfix 2.
Pacom Unison5.8.5 och 5.10.2 (Access Service API v1.11).
RCO R-Card M55.42-5.48.6.
Renz E-line(Aktuell version)
Salto ProAccess (SPACE)5.0 till 6.3.
Schneider Electric ProAxess4.9
Stanley SSM (Niscayah)Stanley SSM (Niscayah) 7.0, 8.0, 8.1, 9.0 och 9.3.
Tidomat PW32 v8.0 till 9.3.

Dessutom finns stöd för ytterligare ett antal system i förhandsversion.

Alliera kräver att .Net 3.5 och .Net 4.7.2 är installerat på servern.

Även versioner som ej finns med på listan kan fungera med Alliera men ordinarie support och driftavtal gäller ej för dessa.

Nya system läggs till löpande. För att se vad som är på gång eller lägga in önskemål för framtida integrationer går du in i forumet under Feature Requests.

Alla listade system hanteras genom ett och samma gränssnitt utan att användaren behöver fundera på vilka systemen är. Inför en installation rekommenderar vi att man stämmer av med oss så att de aktuella versionsnumren på fabrikaten har full support.