Hur fungerar masstilldelning?

Masstilldelning

För att tilldela flera objekt en behörighet samtidigt, klicka på Masstilldelning på startsidan i Alliera - saknar du funktionen, hör av dig till oss i supporten så hjälper vi dig.

Sök upp de objekt som ska få den nya behörigheten (shift-klicka för att välja flera samtidigt).

Välj sedan behörighet genom att klicka på Välj.

Välj den eller de behörigheterna du vill tilldela, och bekräfta.

Man kan även ställa in start- och stopptid. Önskas inte det är det bara att lämna fälten tomma.