Alliera 2021.2

Amido Alliera 2021.2 släpptes 2021-04-30

Ett urval av nyheterna gällande Alliera 2021.2

(mer om releasen finner du i bifogade dokumentet)

Stöd för iLOQ S5 och S50

Alliera har sedan tidigare stöd för iLOQs system S10 för digitala nycklar. Nu stöds även S5

digitala nycklar samt S50 med fobbar.

Alliera till Alliera (A2A) preliminär version

Två olika installationer av Alliera kan nu ansluta till varandra, för att dela utvalda behörigheter

och tillåta att dessa används av användare i båda installationerna. I denna version av Alliera är

funktionaliteten att betrakta som preliminär och lämplig för utvärdering.

Mer information om vilka förbättringar och nyheter som har skett kan du läsa i de bifogade dokumentet.