Alliera 2021.4

Ett urval av nyheterna gällande Alliera 2021.4

Integration med Brightec Webman

Alliera har nu stöd för integration med dessa nyckelskåp

Stöd för iLOQ S5 spärrlistor

Alliera nyttjar nu automatiskt spärrlistan i iLOQ S5 för snabbare och smidigare utlåsning av deaktiverade nycklar.

Användargränssnitt

Datumväljare visar nu veckonummer.

Förbättringar i hur detaljerad information om behörighetsgrupper kan visas i nya behörighetsfliken samt i den avancerade gruppsökdialogrutan. Det syns tydligare om information finns, utan att behöva klicka på varje enskild behörighet.

Kopiering av behörighetstilldelning till annan användare i nya behörighetsfliken - det är nu möjligt att låta Alliera öppna målanvändaren i en ny flik för enkel åtkomst till ytterligare justeringar.

Mer information om vilka förbättringar och nyheter som har skett kan du läsa i de bifogade dokumentet.