Hur lägger jag till/tar bort tagg + pinkod

Lägga till/ta bort kort + pinkod

Sök upp användaren och klicka på fliken Kort och kod.

Skriv in numret från taggen - antingen manuellt eller med hjälp av en taggläsare. Välj kortformat om det alternativet visas och klicka på spara.

För att ta bort en tagg, klicka på "arkivera". Då slutar taggen fungera och slutar även debiteras för. En arkiverad tagg går att återfinna under "visa arkiverade kort".

För att lägga till en pinkod, skriv in en 4- eller 6-siffrig pinkod i fältet "pinkod" och klicka på spara. Det går att sätta en pinkod för samtliga taggar (i översta fältet för pinkod), eller olika koder för varje enkel tagg.

För att se pinkoden, klicka på fältet.