Hur lägger jag till/tar bort en behörighet?

Lägga till och ta bort en behörighet

Sök upp objektet och gå till fliken Behörigheter.

Sök upp namnet på behörigheten du vill tilldela - ofta är behörigheterna döpta efter kostnadsställe/fastighetsnummer. För att se vilka dörrar som ingår i en behörighet, klicka på "inspektera" och gå till fliken "inkluderade objekt".

Bocka i önskad behörighet, klicka på "Välj markerade" och spara. Behörigheten läggs automatiskt på alla kort om inget annat anges.

För att tidsstyra hur länge en behörighet ska fungera för hyresgästen kan man sätta ett startdatum under "Från" och ett stoppdatum under "Till".

En behörighet tas bort genom att klicka på "Frånta" och spara.