Hur lägger jag till namn och nummer i porttelefon?

Porttelefoni

Sök upp hyresgästen och klicka på fliken Porttelefoni. Se instruktion på sökningsfunktionen här.

Både personer och lägenheter kan ha porttelefonikoppling.

För att lägga till ett nytt namn, klicka på "ny rad" och fyll i informationen. Klicka på spara.

Om det står "detta objekt saknar koppling till porttelefon" behöver en sådan koppling skapas i undersystemet - kontakta installatör eller oss i supporten för åtgärd!