Hur gör jag en filimport?

En filimport kan användas för en hel del olika saker, lite beroende på hur Alliera är konfigurerad. Man kan bl.a:

• Tilldela behörigheter
  • Skapa nya personer
  • Arkivera kort
  • Ändra lägenhetsnummer
  • Importera/lägga till nya kort

Du hittar funktionen här - saknar du den, hör av dig till oss i supporten så hjälper vi dig.

För att göra ändringar på befintliga personer/lägenheter behöver du objektets CardOwnerId.

Det hittar du genom att ta ut en rapport i Alliera. I rapporten finns en kolumn för CardOwnerId, samt en kolumn för lägenhetsnummer eller namn, så att man vet vilket ID som hör till vilket objekt.

För de vanligaste behoven finns det mallar längst ner på sidan för filimport.

Är du osäker, skicka gärna filen till oss i supporten och beskriv vad du vill göra, så dubbelkollar vi att allt ser okej ut.