Starta ett nytt ämne

Tidsstyrning för porttelefonsuppdatering

En funktion för att kunna lägga in hyresgästens namn och telefonnummer som uppdateras till porttelefonen på ett angivet datum och tid.

Fram till den angivna tidpunkten skall samma information stå i porttelefonen.

Funktionen kunde även ha att ett namn och nummer togs bort ur porttelefonen vid en angiven tidpunkt på samma sätt som det anges för taggar.


9 person gillar idén

Skulle detta kunna gå att få till kan vi få mer flyt i våra arbetsuppgifter och uppdatera namnen samtidigt som vi skriver kontrakten med kunden. Nu ska vi avvara en person som på tillträdesdagen sitter och ändra alla namn och alla telefonnummer. Tillträdesdagen är alltid den dagen som det är mest att göra och vi har minst tid att sitta framför datorn.

Vi kan ju redan nu tidsstyra taggar så att även tidsstyra namn och telefonnummer borde vara lösbart och förenklar vår vardag.

Eftersom hyreslagen säger att det är 12.00 första vardagen i månaden borde det vara default att namnen ändras just då. Är det en röd dag ska det istället ändras kommande vanliga vardag. När datumet gått ut ska namnet helt försvinna från systemet så vi inte behöver manuellt plocka bort det.

image
Duplicerat förslag.

 Hej,


Ett tidigare ärende med detta förslag finns. Därför har jag stängt denna tråd, så att fortsättningen nu finns här:

https://support.amido.se/discussions/topics/33000001509


Alla röstningar är sammanräknade och överförda så de inte har försvunnit. :)


mvh

Oskar