Hur beställer jag taggar?

Amidos taggar

Samtliga av Amidos taggar är s.k. multitaggar vilket innebär att de innehåller både EM och Mifare-tekniken (en del kunder kör även Desfire). Multitaggar är fördelaktigt i många syften, t.ex. om ni har en fastighetsskötare som behöver åtkomst till flertal fastigheter där det sitter olika passersystemsfabrikat med olika lästekniker, eller om ni utökar med fler passersystem i fastigheten - kanske en digital tvättstuga eller passersystem till soprummet. Har ni då befintliga hyresgäster som redan har mutlitaggar och behöver åtkomst till nya utrymmen, ja då slipper ni byta ut taggen och de kan använda samma tagg!

Taggar från Amido har även fördelen att de är förinlästa av oss, vilket innebär att både EM- och Mifareformaten registreras oavsett vilken taggläsare man använder. En tagg - många fördelar!

Det finns två olika typer av taggbeställningar:

Oprogrammerade taggar

En vanlig taggbeställning - välj antal, färg, och lästeknik så levereras taggar som kan programmeras på egen hand helt efter egna önskemål. Kan vara bra att ha ett par extra liggandes om en hyresgäst tappar bort sin tagg!

Intagningspaket

Låter det tidsödande att registrera taggar och lägga på behörigheter? Vi kan göra det åt er! Skicka en lista till oss med objekts-ID och vilken/vilka behörigheter hyresgästerna ska ha, så programmerar vi upp taggarna med rätt behörigheter. Taggarna levereras sedan i portionsförpackade påsar med lägenhetsnummer på så man vet precis vilken hyresgäst som ska ha vilka taggar.

För att lägga en beställning, vänligen fyll i formuläret här. Välj typ "beställ kort, läsare taggar och taggar" och fyll sedan i färg, antal, leverans - och fakturaadress.

Se bifogat för modell på våra multitaggar och på några av våra färger. Går att få med siffror.